Üye ol 50 TL İndirim kazan
700 TL üzeri ücretsiz kargo
eft/havale ile ödemede %5 indirim
Üye ol 50 TL İndirim kazan
700 TL üzeri ücretsiz kargo

POSE I DOWN, denizde ya da podyumda boy gösteren erkeklerin maskülen özelliklerini şık ve iddialı şortlarla öne çıkarmayı arzu ediyor. Deniz şortu, sörf şortu ya da boardshort olarak bilinen ürünler için süreç titizlikle gerçekleşiyor. Tasarım portföyünden seçilen en iddialı modeller sporcu ihtiyaçları da dikkate alınarak kaliteli malzemeden imal ediliyor. Sporcuların esnek ve kıvrak hareketleri dikkate alınarak esnek kumaştan üretilen şortlar suyu iten ve çok çabuk kuruyan kumaşlar sayesinde diğer ürünlerden ayrışıyor.

Spor giyim modasına yön veren anlayışla tasarlanan her bir ürün kullanıcısının ihtiyaçlarına cevap vermek adına üretim hattından çıkıyor. Üstelik her ürün kontrollerden geçerek seri üretime geçiyor. İşçilik standartları en üst düzeydeki ürünlerle POSE I DOWN kalitesi kendini hissettiriyor. Farklı model seçenekleri ve her geçen gün koleksiyona katılan yeni boardshort modelleri sayesinde şıklık sadece plajda değil denizde ve podyumda da kendini hissettiriyor. Farklı su özelliklerine dayanıklı, güneşin olumsuz etkilerinden dolayı yıpranmayan şortlar özenle üretildikten sonra kullanıcısıyla buluşuyor. 

Image

Kusursuz bir üretim sonucunda ortaya çıkan bu şortları tercih etmenin şimdi tam sırası! Her anlamda memnun edici deniz şortları sayesinde kendinizi çok daha özel hissedeceksiniz.

Image