Üye ol 50 TL İndirim kazan
700 TL üzeri ücretsiz kargo
eft/havale ile ödemede %5 indirim
Üye ol 50 TL İndirim kazan
700 TL üzeri ücretsiz kargo

Spor tutkunları ve sporcuların en çok tercih ettiği marka olan POSE I DOWN, ilham veren tasarımları ve şıklığıyla fark yaratan ürünleri sayesinde adından söz ettirmeyi başarıyor. Özellikle de kusursuz ürünler tasarlayarak Dünya çapında marka olma yolunda ilerleyen POSE I DOWN sporcuların bütün beklentilerini karşılayacak ürünler sunuyor. Deniz şortu ve spor giyim alanında özenle tasarlanan ürünler POSE I DOWN kalitesini en iyi şekilde hissetmenize olanak sağlıyor. Başarıyı uyum ile elde edebileceğine inanan bir marka olarak bütün spor severlere ulaşmayı de hedefliyor. Misyonu erkek fizik sporcularının ihtiyaçlarına yönelen bir markaya dönüşmek olan POSE I DOWN bu kapsamda yeni ürünler geliştiriyor, tasarlıyor ve hayal ediyor. Üstelik evrensel bir marka olma idealleri sayesinde kusursuzluğu öne çıkaran seçenekler sunuyor.

Image

Sörf, ve vücut geliştirme sporcularının ihtiyacı olan ürünleri su itici ve esnek kumaşlarla tasarlıyor. Üstelik ürünlerin renk, desen ve tasarımlarını da trendlere uygun bir şekilde belirliyor. Siz de kaliteyi ön planda tutan bir sporcu olarak POSE I DOWN kalitesini hissetmek mi istiyorsunuz? O halde kusursuz bir seçim yapmak adına hayallerinize uygun olan ürünü seçebilirsiniz.

Fiyatı ve performansıyla harika bir seçenek olmayı başaran ürünlere göz atın. Tercih edeceğiniz her üründe şık, performansı yüksek ve dikkat çeken bir tercihte bulunun!

Image